ЗАРАЛОГИСТИКС е основана 26.05.2011 година, като фирма с основна дейност - международен транспорт. Нашата специалност е групажен транспорт от европейските страни на палетизирани и непалетизирани товари .

Защо ЗАРАЛОГИСТИКС?

Защото ние сме изцяло посветени на нашата работа и изпълнението на вашите транспортни нужди, независимо дали става въпрос за превоз на цели или на групажни товари.

Прочети повече»

Нашата цел

Утвърждаване на пазара в следващите години и постигане на устойчиво развитие чрез правилно функциониране на нашето управление. Инициатива за увеличаване и разширяване обхвата на работа чрез постоянни контакти с нашите клиенти и непрекъснато наблюдение на техните нужди за транспортиране на групажни товари.

Прочети повече»

Казаха за Нас

" Врз база на нашата професионална и долгогодишна соработка со фирмата” Зара логистик” согледавме дека одговорноста прецизноста и желбата за секогаш да се заврши работата во најдобар можен ред и отвореноста во приодот кон работата, покажаа висок степен на лојалност, а нејзиниот придонес во превземените проекти е многу ценет и срдечно би Ви ги препорачале и за ваш соработник и верувам дека ќе биде ќе квалитетен партнер за вашите потреби. " Огнен Темелковски - Елинг
" Како едни од првите клиенти на Заралогистикс од нејзиното основање па се до денес можеме да дадеме само комплименти за професионалниот пристап и реализација на сработените аранжмани. Во Заралогистикс гледаме сигурен и доверлив деловен партнер со интенција за понатамошно проширување и продлабочување на нашата деловна соработка. " - Карго Партнер Скопје
" Со огромно задоволство можам да кажам дека Zara Logistics е една од најдобрите фирми во регионот. Услугите кои ги нуде се беспрекорни и во ниеден момент не би се двоумела да ја препорачам на сите мои соработници, како е една од најлојалните компании во својата бранша. " Верица Манасова Evel trade dooel uvoz-izvoz, Skopje

Пратки с по-голям обем се изчисляват по следната формула:

Ширина cm: Дължина cm: Височина cm: