ZARALOGISTICS is founded at 26.05.2011, as a company that is focused on its basic business – International Transport. Our specialty is groupage transport from European countries which includes palletized and unpalletized goods.

Why ZARALOGISTICS?

Because we are completely dedicated to our work and fulfilling your needs in groupage transport and full loadings import from European countries to Macedonia, Kosovo and Albania – also export from Macedonia to all European countries.

Read more »

Our goals

We strive to maintain stability on the market in the next years and achieving sustainable development through proper operation at our management, also taking initiative for increasing and expanding the scope of work through permanent contacts with our clients, and continuous monitoring of their needs for groupage transport.

Read more »

Testimonials

" Врз база на нашата професионална и долгогодишна соработка со фирмата” Зара логистик” согледавме дека одговорноста прецизноста и желбата за секогаш да се заврши работата во најдобар можен ред и отвореноста во приодот кон работата, покажаа висок степен на лојалност, а нејзиниот придонес во превземените проекти е многу ценет и срдечно би Ви ги препорачале и за ваш соработник и верувам дека ќе биде ќе квалитетен партнер за вашите потреби. " Огнен Темелковски - Елинг
" Како едни од првите клиенти на Заралогистикс од нејзиното основање па се до денес можеме да дадеме само комплименти за професионалниот пристап и реализација на сработените аранжмани. Во Заралогистикс гледаме сигурен и доверлив деловен партнер со интенција за понатамошно проширување и продлабочување на нашата деловна соработка. " - Карго Партнер Скопје
" Со огромно задоволство можам да кажам дека Zara Logistics е една од најдобрите фирми во регионот. Услугите кои ги нуде се беспрекорни и во ниеден момент не би се двоумела да ја препорачам на сите мои соработници, како е една од најлојалните компании во својата бранша. " Верица Манасова Evel trade dooel uvoz-izvoz, Skopje

Packages with larger volume are calculated by the following formula:

Width cm: Length cm: Height cm: